MUZIEKDOOSJE VOOR BABY

Vaak is het voor jonge kids erg moeilijk om in slaap te komen. In de buik horen baby’s constant geluiden, zoals de hartslag van hun moeder en de omgevingsgeluiden.

Na de geboorte verdwijnen deze bekende geluiden en komen er nieuwe voor in de plaats. Gaat de baby naar bed, dan heerst daar de rust van de kinderkamer. Geen geluidjes van papa of mama, weinig omgevingsgeluid. Het kan er dan muisstil zijn. Misschien zelfs te stil, want een donkere kamer zonder bekende geluiden kan best beangstigend zijn.
Een muziekdoosje voor baby kan daar een goede oplossing voor zijn omdat deze zowel melodieën maakt als beweegt.
Naar de webshop
Muziekdoosje voor baby

Voor nieuwsgierige baby’s

Baby’s ontdekken graag en zijn met van alles bezig, óók tijdens het verschonen van die luier. De rustige muziek van een muziekdoosje werkt dan ook goed om je baby rustig te krijgen op de aankleedtafel. De vrolijke die ronddraaien zorgen ervoor dat je baby focust op het speeldoosje. De vrolijke kleuren en de muziek maken het echt een eyecatcher in elke kinderkamer. Baby’s zijn gek op alles wat beweegt en muziek maakt. Het geeft ze weer dat vertrouwde gevoel. Draai het op en geniet van jouw baby die onderzoekend naar het speeldoosje kijkt.

Muziekdoosje bij een vast slaapritueel

Een vast slaapritueelwerkt voor veel baby’s en kinderen erg goed, een muziekdoosje is hier erg handig bij. Zet het muziekdoosje naast het ledikantje van je kindje en draai deze op voordat je uit de kamer loopt. Het is dé manier om je kindje rustig in slaap te laten sussen. De speeldoosjes met het zogenaamde white noise zijn hier bijzonder geschikt voor. Deze maken geluiden op basis van bestaande geluidsfrequenties waardoor omgevingsgeluiden gefilterd worden.

Muziek tijdens de zwangerschap

Het is bewezen dat baby’s muziek of geluiden, die ze hebben beleefd in de buik, kunnen herkennen na de geboorte. Als je de baby in je buik regelmatig hetzelfde geluid laat horen, dan is de kans groot dat je baby op het liedje zal reageren. Dus speel het baby muziekdoosje met regelmaat tijdens de zwangerschap. Het geeft ze een prettig en veilig gevoel, zoals ze die ook in de buik hebben ervaren.

Een baby muziekdoosje voor de ontwikkeling

Zodra jouw baby ter wereld is gekomen is, is muziek een magisch hulpmiddel omdat het de hersenen van je kindje stimuleert. Het is bewezen dat kindjes die opgroeien met fijne, ontspannen muziek creatiever zijn dan hun leeftijdsgenootjes en een grotere fantasie en verbeeldingskracht hebben. Ze zijn vaak ook verder in hun spraak en schijnen een grotere aandachtspanne te hebben. Een muziekdoosje is dus een ideaal middel om een positieve uitwerking te hebben bij de ontwikkeling van je kleintje.

Welk muziekdoosje voor baby’s?

Een muziekdoosje is een ideaal cadeautje voor kersverse ouders. Het aanbod van De Muziekbox biedt meerdere muziekdoosjes voor baby’s, het is een uniek kado wat een mooie herinnering oplevert. Ontspannen muziek en beweging zal de baby blijven verwonderen. Erg leuk om te geven, of om jezelf cadeau te doen.