MUZIEKDOOSJE

MUZIEKDOOSJES, WAAR TE KOOP?

De Muziekbox heeft een ruim aanbod van muziekdoosjes. Ze zijn er in meerdere modellen, van opwindbaar tot met de hand aangedreven, van carrousel tot houten muziekdoosjes. De Muziekbox heeft diverse modellen voor verschillende doelgroepen. Je bestelt het makkelijk op onze site, wij zorgen dat ze vol liefde worden ingepakt.
Naar de webshop
Muziekdoosje

handgemaakt

De Muziekbox heeft een aantal miniatuur, handvervaardigde muziekdoosjes. Ze zijn kleiner dan een tennisbal, maar vol met kleine onderdelen. Rond de 100 onderdelen worden gebruikt om deze speeldoosjes te maken. Deze houten muziekdoosjes zijn gemaakt door de makers Kordula en Ronald Graupner, uit het  Saksische Erzgebirge. Het kwalitatieve hout komt dan ook uit Erzgebirge, zoals dennen- en esdoornhout. Echt vakmanschap en dat zie je.

lees verder

Luxe speeldoosjes

De MuziekBox heeft twee verschillende modellen luxe houten muziekdoosjes. Deze speeldoosjes zijn vervaardigd door de ontwerpers Siebensachen by Adam+Harborth uit Berlijn. De diamantvormige, mat zwarte muziekdoos is vervaardigd uit massief eikenhout en wind je op met een grote roze messing-kleurige sleutel. Het andere luxe houten muziekdoosje is een vierkante uit beukenhout gemaakt. Om de muziek te laten afspelen gebruik je de grote witte sleutel. Beide luxe speeldoosjes komen in een hoogwaardige verpakking. Volledig handgemaakt in een mooie vorm die als designobject op je bureau kan worden gezet. Wij noemen het Muziekkunst.

dansende figuren

De Muziekbox heeft verschillende muziekdoosjes met bewegende elementen. Boerderijdieren, olifant met papagaai, ruimtewezens… Er is voor ieder wat wils. De leuke figuurtjes komen tot leven door de vleugelmoer aan de onderkant op te draaien. Vervolgens dansen ze in het rond en om elkaar heen. Door de magnetische techniek is het niet goed te zien waardoor de figuurtjes bewegen. Het lijkt wel magie! Deze spelen de mooiste deuntjes.

Vrolijke carrousel

Welk kindje wordt nou niet blij van de klassieke draaimolens op de kermis. De galopperende paarden kunnen op de carrousel niet ontbreken. Breng de carrousel tot leven in de kinderkamer. Na het opwinden draaien de paardjes rondjes op de sfeervolle muziek. Zo leuk dat je er naar blijft kijken!.

Hand aangedreven

Net als de draaiorgels van voorheen worden deze speeldoosjes met de hand aangedreven, door te draaien aan het sleuteltje komt de muziek tot uiting. Alsof je een muziekinstrument bespeeld. Deze speeldoosjes zijn handgemaakt met leuke tafereeltjes. Je kunt je fantasie de vrije loop laten terwijl je aan het hendeltje draait.

white noise

Het muziekdoosje met white noise is er één met melodie en een LED verlichting. Het LED lampje is verstelbaar in lichtsterkte, waardoor je het licht aanpast naar de situatie. Je gebruikt het als nachtlampje, of als sfeerverlichting. Daarnaast produceert deze speeldoos naast geluid ook white noise, ook wel witte ruis. Door geluiden van bestaande frequenties te produceren worden andere omgevingsgeluiden gemaskeerd. Het werkt rustgevend en leidt af van andere geluiden. Deze muziekdoosjes zijn uitermate geschikt voor baby’s die onrustig zijn, omdat het geluid overeen komt met de geluiden die een baby in de baarmoeder hoort.

Muziekdoosje met trekkoord

Een muziekdoosje met trekkoord is een ander model dan die je ergens neerzet. Deze muziekdoosje hang je op aan de muur en kun je laten afspelen door aan het trekkoord te trekken. Ze zijn gemaakt van hout en uniek in hun soort. En het leuke is: je kan ze in de kleur verven die die past. Zo worden deze speeldoosjes een stijlvolle toevoeging aan de kinderkamer. Maak dit muziekdoosje met trekkoord onderdeel van het is slaap brengen. Je kindje valt heerlijk in slaap door de bekende klanken.