MUZIEKDOOSJE

MUZIEKDOOSJE, WAAR TE KOOP?

De Muziekbox heeft een ruim aanbod aan muziekdoosjes. Ze zijn er in meerdere modellen, van opwindbaar en met de hand aangedreven, van carrousel tot houten muziekdoosjes. De Muziekbox heeft gevarieerde muziekdoosjes voor meerdere leeftijden. Je bestelt het makkelijk op onze web site, wij zorgen dat ze met liefde worden ingepakt. Bestel nu een muziekdoosje!
Naar de webshop
Muziekdoosje

handgemaakt

De Muziekbox heeft een meerdere miniatuur, handvervaardigde muziekdoosjes. Ze zijn kleiner dan een tennisbal, maar vol met kleine onderdelen. Rond de 100 details worden gebruikt om deze muziekdoosjes te maken. Deze houten muziekdoosjes zijn gemaakt door de creatievelingen Kordula en Ronald Graupner, uit het  Saksische Erzgebirge. Het kwalitatieve hout komt dan ook uit Erzgebirge, zoals dennen- en esdoornhout. Echt vakmanschap en dat zie je.

lees verder

Luxe speeldoosjes

De MuziekBox heeft twee bijzondere modellen originele houten muziekdoosjes. Deze muziekdoosjes zijn vervaardigd door de creatievelingen Siebensachen by Adam+Harborth uit Berlijn (Duitsland). De diamantvorm, mat zwarte muziekdoos is gemaakt uit massief eikenhout en wind je op met een grote roze messing-kleurige sleutel. Het andere luxe houten muziekdoosje is een vierkante uit beukenhout gemaakt. Om de muziek te laten draaien gebruik je de grote witte sleutel. Beide originele muziekdoosjes komen in een mooie verpakking. Volledig handgemaakt in een mooie vorm die als kunstobject in de kast kan worden gezet. Je kunt het ook wel Muziekkunst noemen.

dansende figuren

De Muziekbox heeft verschillende modellen met bewegende poppetjes. Boerderijdieren, olifant met papagaai, ruimtewezens… Er is voor ieder wat wils. De blije diertjes komen tot leven door de vleugelmoer aan de onderkant op te draaien. Vervolgens draaien ze in het rond en om elkaar heen. Door de magnetische techniek is het niet goed te zien waardoor de figuurtjes dansen. Het lijkt wel magie! Deze spelen de mooiste liedjes.

Vrolijke carrousel

Welk kindje wordt nou niet vrolijk van de klassieke draaimolens op de kermis. De galopperende paarden kunnen op de carrousel niet ontbreken. Breng de draaimolen tot leven in de kinderkamer. Na het opwinden draaien de paarden rond op de aanstekelijke muziek. Je kunt je ogen er niet vanaf houden.

Hand aangedreven

Net als de draaiorgels van vroeger worden deze speeldoosjes met de hand aangedreven, door te draaien aan het hendeltje komt de muziek tot leven. Alsof je zelf het muziekinstrument bespeeld. Deze muziekdoosjes zijn handgemaakt met leuke tafereeltjes. Je kunt je fantasie de vrije loop laten terwijl je aan het hendeltje draait.

white noise

Het muziekdoosje met white noise is er één met geluid en een LED lampje. Het LED lampje is verstelbaar in lichtsterkte, waardoor je het licht aanpast naar de gelegenheid. Je gebruikt het als nachtlampje, of als sfeerverlichting. Daarnaast produceert deze speeldoos naast muziek ook white noise, ook wel witte ruis. Door geluiden van bestaande frequenties te produceren worden andere omgevingsgeluiden gemaskeerd. Het werkt rustgevend en leidt af van andere geluiden. Deze muziekdoosjes zijn uitermate geschikt voor onrustige baby’s, omdat het geluid overeen komt met de geluiden die een baby in de baarmoeder ervaart.

Muziekdoosje met trekkoord

Een muziekdoos met koord om aan te trekken is een ander model dan die je ergens neerzet. Deze muziekdoosje hang je op aan de muur en activeer je door aan het trekkoord te trekken. Ze zijn gemaakt van hout en origineel in hun soort. En het leuke is: je kan ze in de kleur verven die die gewenst is. Zo worden deze speeldoosjes een stijlvolle toevoeging aan de babykamer. Maak dit muziekdoosje met trekkoord onderdeel van het is slaap brengen. Je kindje valt heerlijk in slaap door de bekende melodietjes.