MUZIEKDOOSJE

MUZIEKDOOSJES, WAAR TE KOOP?

De Muziekbox heeft een ruim aanbod van muziekdoosjes. Ze zijn er in meerdere modellen, van opwindbaar tot met de hand aangedreven, van carrousel tot houten muziekdoosjes. De Muziekbox heeft diverse doosjes voor meerdere doelgroepen. Je bestelt het makkelijk via onze site, wij zorgen dat ze met aandacht worden ingepakt.
Naar de webshop
Muziekdoosje
21,95
21,95
21,95
21,95
27,95
Uitverkocht
Uitverkocht
19,95

handgemaakt

De Muziekbox heeft een meerdere kleine, met de hand gemaakte muziekdoosjes. Ze zijn kleiner dan een tennisbal, maar vol met kleine elementen. Rond de 100 onderdelen worden gebruikt om deze muziekdoosjes te maken. Deze houten muziekdoosjes zijn gemaakt door de makers Kordula en Ronald Graupner, uit het  Saksische Erzgebirge. Het hout komt dan ook uit Erzgebirge, zoals dennen- en esdoornhout. Echt vakmanschap en dat zie je.

lees verder

Luxe speeldoosjes

De MuziekBox heeft twee bijzondere modellen originele houten muziekdoosjes. Deze speeldoosjes zijn vervaardigd door de creatievelingen Siebensachen by Adam+Harborth uit Berlijn. De diamantvorm, mat zwarte muziekdoos is gecreëerd uit massief eikenhout en draai je op met een grote messing-kleurige sleutel. Het andere originele houten muziekdoosje is een vierkante uit beukenhout gemaakt. Om de muziek te laten draaien gebruik je de grote witte sleutel. Beide luxe muziekdoosjes komen in een mooie verpakking. Volledig handgemaakt in een originele vorm die als kunstobject op de kast kan worden gezet. Je kunt het ook wel Muziekkunst noemen.

dansende figuren

De Muziekbox heeft verschillende modellen met bewegende elementen. Boerderijdieren, olifant met papagaai, ruimtewezens… Er is voor ieder wat wils. De blije elementen komen tot leven door de vleugelmoer aan de onderkant op te draaien. Vervolgens draaien ze in het rond en om elkaar heen. Door de magnetische techniek is het niet goed te zien waardoor de figuurtjes draaien. Het lijkt wel magie! Deze spelen de mooiste melodieën.

Vrolijke carrousel

Welk kindje wordt nou niet vrolijk van de klassieke draaimolens op de kermis. De galopperende paarden kunnen op de carrousel niet ontbreken. Breng de draaimolen tot leven in je huis. Na het opwinden draaien de paarden rond op de sfeervolle muziek. Je kunt er naar blijven kijken .

Hand aangedreven

Net als de draaiorgels van toendertijd worden deze muziekdoosjes met de hand aangedreven, door te draaien aan het sleuteltje komt de muziek tot uiting. Alsof je deze zelf bespeeld. Deze muziekdoosjes zijn handgemaakt met leuke tafereeltjes. Je kunt je fantasie de vrije loop laten terwijl je aan het hendeltje draait.

white noise

Het muziekdoosje met white noise is er één met muziek en een verlichting. Het LED lampje is verstelbaar in lichtsterkte, waardoor je het licht aanpast naar de gelegenheid. Je gebruikt het als nachtlampje, of als sfeerverlichting. Daarnaast produceert deze speeldoos naast muziek ook white noise, ook wel witte ruis. Door geluiden van bestaande frequenties te produceren worden andere omgevingsgeluiden gemaskeerd. Het werkt rustgevend en leidt af van andere geluiden. Deze muziekdoosjes zijn uitermate geschikt voor onrustige baby’s, omdat het geluid overeen komt met de geluiden die een baby in de baarmoeder ervaart.

Muziekdoosje met trekkoord

Een speeldoosje met koord om aan te trekken is een ander model dan die je ergens neerzet. Deze speeldoosje hang je op aan de muur en activeer je door aan het trekkoord te trekken. Ze zijn gemaakt van hout en uniek in hun soort. En het leuke is: je kan ze in de kleur verven die die je graag wilt. Zo worden deze speeldoosjes een stijlvolle toevoeging aan de babykamer. Maak dit muziekdoosje met trekkoord onderdeel van het is slaap brengen. Je baby valt heerlijk in slaap door de bekende liedjes.