Houten miniatuur – Slaapliedje

42,95

Op voorraad

  • Binnen 1 tot 2 werkdagen geleverd
  • Niet goed? Je kunt het altijd retourneren
  • Het cadeau waar iemand blij van wordt :-)

Houten miniatuur – Slaapliedje

Echt handwerk uit het Ertsgebergte

Beschrijving

Miniatuur muziekdoosje “Slaapliedje”

Dit zijn bijzondere muziekdoosjes. Kleine, handgemaakte muziekdoosjes van Kordula en Ronald Graupner. Houten speelgoedmakers uit het Saksische Erzgebirge. Niet groter dan een tennisbal, maar vol met kleine details. Deze miniatuur speeldoosjes zijn gemaakt van hout uit het Erzgebirge zoals denne- en esdoornhout en bestaan uit tot wel 40 onderdelen. Je snapt het, daar is een vaste hand voor nodig!

Mama zingt het liedje van Brahms’ ‘Lulaby’ voor haar kleintje die heerlijk in de wieg ligt. Kleintje is net klaar met spelen want al het speelgoed staat nog achter haar. Leuk detail, bij het draaien aan de slinger hoor je de herkenbare muziek maar je ziet ook het speelgoed ronddraaien!

Handgemaakt met aandacht voor detail
Alle karakters zijn met de hand beschilderd en daarom kun je dit leuke speeldoosje altijd als bijzonder cadeau geven. Als kraamcadeau, voor Moederdag of gewoon als geluksdoosje. Deze muziekdoosjes, die je moet blijven draaien, zijn gecertificeerd volgens de strenge speelgoedrichtlijn DIN EN71 en natuurlijk niet giftig en speekselbestendig. Perfect vakmanschap maken van deze doosjes kleine en unieke kunstwerken.

Specificaties

Afmetingen
B70 x H92 x D55 mm

Nettogewicht
75 g

Capaciteit
1 stuk

Materialen
Hout

Extra informatie
Merk

Graupner

Gratis verzending vanaf € 75,-

Binnen 14 dagen retourneren

Je maakt iemand blij met een muziekdoosje!