MUZIEKDOOS VOLWASSENEN

Zijn er ook muziekdoosjes voor volwassenen? Jazeker naast die voor baby en kind zijn er ook volwassen muziekdoosjes. Muziekdoosjes blijven altijd leuk om te geven. Het zijn ook vaak gewilde items om te verzamelen en waar je ook als volwassenen nooit genoeg van krijgt.

In ons assortiment hebben we voor de volwassenen speciale muziekdoosjes die een stijlvol design hebben en die een echte eyecatcher zullen zijn op een bureau of kast. Het zijn bijzondere muziekdoosjes die een echt uniek geschenk zijn, dit doordat ze van massief hout gemaakt zijn. Een cadeau die ze nooit meer weg zullen doen.

Muziekdoosjes voor volwassenen

Resultaat 1–12 van de 17 resultaten wordt getoond


Muziekdoos voor ouderen (met dementie)

Ouderen denken bij muziekdoosjes vooral aan vroeger, een stukje nostalgie. Herinneringen aan hun kindertijd. Ze kunnen mee neuriën met de melodieën die vaak een klassieke insteek hebben.

Muziekdoosjes zijn een uitstekend middel om ouderen met dementie te helpen ontspannen en te stimuleren. Ze bieden een eenvoudige manier om muziek te maken en te delen, en kunnen een geweldige bron van troost zijn. Veel ouderen met dementie hebben een hekel aan stilte, en muziekdoosjes kunnen helpen om die stilte te vullen. Ze kunnen ook helpen om geheugenproblemen te verminderen en te voorkomen dat mensen in een depressie raken.

Muziek tijdens zorgmomenten

Rustige, instrumentale muziek kunnen helpen bij het wassen, aankleden en het naar bed gaan.

(bron: https://www.zorgvoorbeter.nl)

De waardering van www.demuziekbox.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 11 reviews.
0