MUZIEKDOOS VOLWASSENEN

Zijn er ook muziekdoosjes voor volwassenen? Jazeker naast die voor baby en kind zijn er ook volwassen muziekdoosjes. Muziekdoosjes blijven altijd leuk om te geven. Het zijn ook vaak gewilde items om te verzamelen en waar je ook als volwassenen nooit genoeg van krijgt.

In ons assortiment hebben we voor de volwassenen speciale muziekdoosjes die een stijlvol design hebben en die een echte eyecatcher zullen zijn op een bureau of kast. Het zijn bijzondere muziekdoosjes die een echt uniek geschenk zijn, dit doordat ze bijv. van massief hout of blik gemaakt zijn. Een cadeau die ze nooit meer weg zullen doen.


WAAROM ZOU JE EEN MUZIEKDOOSJE KOPEN VOOR EEN VOLWASSENE?

Een muziekdoosje kan een mooi cadeau zijn voor een volwassene. Het is een tastbare herinnering aan de kindertijd en kan een nostalgisch gevoel oproepen. Het is ook een leuke manier om een persoonlijk voorwerp te geven dat zowel decoratief als functioneel is. Voor sommige volwassenen kan het een goede manier zijn om te ontspannen en een moment van reflectie te hebben.

Muziekdoos voor ouderen (met dementie)

Ouderen denken bij muziekdoosjes vooral aan vroeger, een stukje nostalgie. Herinneringen aan hun kindertijd. Ze kunnen mee neuriën met de melodieën die vaak een klassieke insteek hebben.

Muziekdoosjes zijn een uitstekend middel om ouderen met dementie te helpen ontspannen en te stimuleren. Ze bieden een eenvoudige manier om muziek te maken en te delen, en kunnen een geweldige bron van troost zijn. Veel ouderen met dementie hebben een hekel aan stilte, en muziekdoosjes kunnen helpen om die stilte te vullen. Ze kunnen ook helpen om geheugenproblemen te verminderen en te voorkomen dat mensen in een depressie raken.

Muziek tijdens zorgmomenten

Rustige, instrumentale muziek kunnen helpen bij het wassen, aankleden en het naar bed gaan.

(bron: https://www.zorgvoorbeter.nl)

HANDGEMAAKT

De Muziekbox heeft een meerdere miniatuur, met de hand gemaakte muziekdoosjes. Ze zijn kleiner dan een tennisbal, maar vol met kleine elementen. Rond de 100 onderdelen worden gebruikt om deze muziekdoosjes te maken. Deze houten muziekdoosjes zijn gemaakt door de creatievelingen Kordula en Ronald Graupner, uit het  Saksische Erzgebirge. Het hout komt dan ook uit Erzgebirge, zoals dennen- en esdoornhout. Echt vakmanschap en dat zie je.

LUXE SPEELDOOSJES

De MuziekBox heeft twee aparte modellen originele houten muziekdoosjes. Deze muziekdoosjes zijn gemaakt door de ontwerpers Siebensachen by Adam+Harborth uit Berlijn (Duitsland). De diamant, mat zwarte muziekdoos is gecreëerd uit massief eikenhout en draai je op met een grote messing-kleurige sleutel. Het andere luxe houten muziekdoosje is een vierkante uit beukenhout gemaakt. Om de muziek te laten draaien gebruik je de grote witte sleutel. Beide luxe speeldoosjes komen in een luxe verpakking. Volledig handgemaakt in een originele vorm die als designobject op het dressoir kan worden gezet. Wij noemen het Muziekkunst.

demuziekbox.nl
De waardering van www.demuziekbox.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 254 reviews.
0