Origineel cadeau volwassenen

Cadeautjes zijn er in verschillende maten, van een envelopje met geld tot een nieuw servies. Cadeautjes geven is leuk. Maar niet altijd even makkelijk, want wat moet je geven aan volwassenen? Denk eens aan een cadeau vol muziek. Een muziekdoosje is juist een heel origineel cadeau voor volwassenen.


Waardering voor jouw originele cadeau idee

We geven elkaar cadeaus om onze relatie te versterken. Misschien is dat ook wel de reden dat je echt goede cadeau ideeën wilt bedenken. Want wat je vooral niet wilt is de plank misslaan. Je geeft een cadeau namelijk met goede bedoelingen. Wat voor de ontvanger bijdraagt aan de waardering van het cadeau is dat hij of zij zich begrepen voelt. Dus probeer je in te leven in de situatie van die persoon. Kies voor een muziekdoosje met een melodie die veel betekent voor de ontvanger. Ga terug in de tijd met de muziekdoosjes “Stairway to heaven”, “Yellow submarine” “The hills are alive” van de klassieker The sound of music.

VAN MIJ VOOR JOU

Het komt vaak voor dat het cadeau idee ontstaat doordat we het als gever zelf heel erg leuk vinden. En dat hoeft helemaal niet erg te zijn. Wat je daar mee zegt is: “Ik vind dit zelf zo leuk, ik gun het jou ook”. Kies bijvoorbeeld voor een herkenbare melodie wat past bij de gelegenheid, of bij jullie relatie. Veel muziekdoosjes hebben een melodie die meteen als boodschap kunnen dienen. Wat dacht je van “That's what friends are for”, “Let it be” of “Happy birthday”?

Krijgen is leuk, geven is nog leuker

Iemand verrassen met een cadeau geeft een goed gevoel. Het heeft een positief effect op onze hersens; het beloningssysteem in ons brein wordt geactiveerd. We ervaren zelfs meer geluk bij het geven van een cadeau dat bij het krijgen van een cadeau. En dat hoeven niet eens hele dure cadeaus te zijn, het effect is hetzelfde voor jezelf. Een muzikaal cadeau voor volwassenen werkt heel ontspannend, dus de ontvanger heeft er extra voordeel van. Echt een win-winsituatie dus.

Verschillende soorten muziekdoosjes als cadeau voor volwassenen

Bij De muziekbox kan je terecht voor verschillende soorten muziekdoosjes. Zo heb je altijd een passend cadeau voor een volwassen.

Draaiorgeltjes
We hebben draaiorgeltjes met de meest uiteenlopende melodieën. Je maakt dit cadeau helemaal af met het plankje met een mooie tekst. Het plankje zorgt voor een nog mooiere klank én je geeft er een mooie boodschap mee.

Muziekdoosje als presse-papier
Deze muziekdoosjes zijn een toevoeging aan het interieur. Met meerdere prachtige uitvoeringen waar je uit kan kiezen. Draai aan de sleutel en terwijl de melodieën van de presse papiers door de kamer dansen begint de bol op magische wijze te draaien.

Blikken muziekdoosje
De blikken muziekdoosjes brengen je meteen terug in de tijd. Stijlvolle circustaferelen waar muziek uit komt. Doordat de figuurtjes én de achtergrond begint te draaien kan je je ogen er niet vanaf houden.

Luxe muziekdoosjes
Opzoek naar een meer strak maar stijlvol object? Kies dan voor de beukenhouten kubus of de eikenhouten zwarte diamant. Steek de sleutel in het gat en draai de muziekdoos op zodat er 2 minuten lang prachtige muziek hoorbaar is.

Al zin om iemand muziek cadeau te geven? Bekijk de originele muziek cadeautjes voor volwassenen. Muziek zorgt voor een blijvende herinnering. Dat is nog eens een succesvol cadeau.

De waardering van www.demuziekbox.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 269 reviews.
0