MUZIEKDOOSJE VOOR BABY

Vaak is het voor jonge kinderen erg moeilijk om in slaap te vallen. In de buik horen baby’s constant geluiden, zoals de hartslag van hun mama en de omgevingsgeluiden.

Na de geboorte zijn deze bekende geluiden verdwenen en komen er nieuwe voor in de plaats. Gaat de baby naar bed, dan heerst daar de rust van de kinderkamer. Geen geluidjes van papa of mama, weinig omgevingsgeluid. Het kan er dan muisstil zijn. Misschien zelfs te stil, want een donkere kamer zonder bekende geluiden kan best angstig zijn.

Een muziekdoosje voor een baby kan daar een perfecte oplossing voor zijn omdat het geruststelt en ontspant, door er een ritueel in aan te brengen geeft het ook een gevoel van veiligheid.

Muziekdoosje voor baby

Resultaat 1–12 van de 23 resultaten wordt getoond


Voor nieuwsgierige baby's

Baby's ontdekken graag en zijn met van alles bezig, óók tijdens het verschonen van die luier. De rustgevende muziek van een speeldoosje werkt dan ook goed om je baby rustig te krijgen op de aankleedtafel. De vrolijke die ronddraaien zorgen ervoor dat je baby focust op het speeldoosje. De heldere kleuren en de muziek maken het echt een eyecatcher in elke babykamer. Baby’s zijn gek op alles wat beweegt en muziek maakt. Het geeft ze weer dat vertrouwde gevoel. Draai het op en geniet van jouw baby die met grote ogen naar het muziekdoosje kijkt.

Muziekdoosje bij een vast slaapritueel

Een vast slaap ritueelwerkt voor veel baby’s en kinderen goed, een muziekdoosje helpt daar bij. Zet het speeldoosje naast het ledikantje van je baby en draai deze op voordat je weggaat. Het is dé manier om je baby rustig in slaap te laten sussen. De speeldoosjes met het zogenaamde white noise zijn hier bijzonder geschikt voor. Deze maken geluiden op basis van bestaande geluidsfrequenties waardoor omgevingsgeluiden gemaskeerd worden.

WHITE NOISE

Het muziekdoosje met white noise is er één met melodie en een LED lampje. Het LED lampje is verstelbaar in lichtsterkte, waardoor je het licht aanpast naar de situatie. Je gebruikt het als nachtlampje, of als sfeerverlichting. Daarnaast produceert deze muziekdoos naast geluid ook white noise, ook wel witte ruis. Door geluiden van bestaande frequenties te produceren worden andere omgevingsgeluiden gemaskeerd. Het kalmeert en leidt af van andere geluiden. Deze speeldoosjes zijn uitermate geschikt voor onrustige baby’s, omdat het geluid overeen komt met de geluiden die een baby in de baarmoeder ervaart.

Muziek tijdens de zwangerschap

Het is bewezen dat baby’s geluiden of muziek, die ze hebben gehoord in de buik, kunnen herkennen als ze geboren zijn. Als je de baby in je buik regelmatig hetzelfde melodietje laat horen, dan is het goed mogelijk dat je kindje op het liedje zal reageren. Dus speel het baby speeldoosje zo nu en dan af tijdens de zwangerschap. Het geeft ze een rustig en vertrouwd gevoel, zoals ze die ook in de buik hebben ervaren.

Een baby muziekdoosje voor de ontwikkeling

Zodra jouw kleintje ter wereld is gekomen is, is muziek een magisch hulpmiddel omdat het de hersenen van je baby stimuleert. Het is aangetoond dat kindjes die opgroeien met fijne, rustige muziek creatiever zijn dan hun leeftijdsgenootjes en een grotere fantasie en verbeeldingskracht krijgen. Ze zijn vaak ook verder in hun bewoordingen en schijnen een grotere aandachtsboog te hebben. Een muziekdoosje is dus een perfect middel om een positieve uitwerking te hebben bij de ontwikkeling van je kleintje.

Het is een doosje waar subtiele muziek uitkomt. De muziekdoosjes zijn er in verschillende thema's zoals Pieter Konijn of boerderij. Het muziekdoosje kan ook verwerkt zijn in een muziekknuffel. Die hang je eenvoudig in een box of bedje.

Muziekdoosjes creëren een rustige en ontspannende omgeving voor de baby, zodat het stressniveau verlaagt en ze makkelijker in slaap vallen.

Zachte en rustige melodieën met een simpel ritme zijn ideaal voor baby's. Al onze cadeaus voor baby's hebben een melodie die geschikt is voor een baby.

Een muziekdoos kan op elk moment worden gebruikt om een  baby te kalmeren, maar ze zijn vooral handig tijdens bedtijdroutines om baby's te helpen ontspannen en in slaap te vallen.

Kies voor het thema of design wat je aanspreekt. Alle melodieën zijn geschikt voor baby's, kies voor een melodie wat je aanspreekt.

De waardering van www.demuziekbox.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 99 reviews.
0