MUZIEKDOOSJE VOOR BABY

Vaak is het voor jonge kinderen lastig om in slaap te komen. In de buik horen baby’s constant geluiden, zoals de hartslag van hun mama en de omgevingsgeluiden.

Na de geboorte zijn deze bekende geluiden verdwenen en komen er nieuwe voor in de plaats. Gaat de baby naar bed, dan heerst daar de rust van de kinderkamer. Geen geluidjes van papa of mama, weinig omgevingsgeluid. Het kan er dan muisstil zijn. Misschien zelfs te stil, want een donkere kamer zonder vertrouwde geluiden kan best angstig zijn.

Een muziekdoosje voor een baby kan daar een perfecte oplossing voor zijn omdat het geruststelt en ontspant, door er een ritueel in aan te brengen geeft het ook een gevoel van veiligheid.

Muziekdoosje Dansende Pieter Konijn

Resultaat 1–12 van de 17 resultaten wordt getoond


Voor nieuwsgierige baby's

Baby's ontdekken graag en zijn met van alles bezig, óók tijdens het verschonen van die luier. De rustige muziek van een speeldoosje werkt dan ook goed om je baby rustig te houden op de commode. De vrolijke die ronddraaien zorgen ervoor dat je baby focust op het speeldoosje. De vrolijke kleuren en de muziek maken het echt een sieraad in elke babykamer. Baby’s zijn gek op alles wat beweegt en geluid maakt. Het geeft ze weer dat vertrouwde gevoel. Draai het op en geniet van jouw baby die met grote ogen naar het speeldoosje kijkt.

Muziekdoosje bij een vast slaapritueel

Een vast slaap methodewerkt voor veel baby’s en kinderen goed, een muziekdoosje helpt daar bij. Zet het muziekdoosje naast het bedje van je baby en activeer het voordat je uit de kamer loopt. Het is dé manier om je kindje rustig in slaap te laten sussen. De speeldoosjes met het zogenaamde white noise zijn hier bijzonder geschikt voor. Deze maken geluiden op basis van bestaande geluidsfrequenties waardoor omgevingsgeluiden gemaskeerd worden.

Muziek tijdens de zwangerschap

Het is bewezen dat baby’s geluiden of muziek, die ze hebben beleefd in de baarmoeder, kunnen herkennen als ze geboren zijn. Als je de baby in je buik regelmatig hetzelfde melodie laat horen, dan is de kans groot dat je baby op de muziek zal reageren. Dus speel het baby speeldoosje met regelmaat tijdens de zwangerschap. Het geeft ze een fijn en veilig gevoel, zoals ze die ook in de buik hebben ervaren.

Een baby muziekdoosje voor de ontwikkeling

Zodra jouw baby ter wereld is gekomen is, is muziek een magisch hulpmiddel omdat het de hersenen van je baby stimuleert. Het is onderzocht dat kleintjes die opgroeien met fijne, ontspannen muziek creatiever zijn dan hun leeftijdsgenootjes en een grotere fantasie en verbeeldingskracht hebben. Ze zijn vaak ook verder in hun spraakvaardigheden en schijnen een grotere aandachtsboog te krijgen. Een muziekdoosje is dus een perfect middel om een positieve uitwerking te hebben bij de ontwikkeling van je kleintje.

Welk muziekdoosje voor baby's?

Een muziekdoosje is een perfect kado voor nieuwe ouders. Het assortiment van De Muziekbox biedt verschillende muziekdoosjes voor baby's, het is een uniek cadeau wat een fijne herinnering oplevert. Ontspannen muziek en beweging zal de baby opnieuw weer verwonderen. Erg leuk om te geven, of om jezelf cadeau te doen.

De waardering van www.demuziekbox.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 11 reviews.
0