OVER ONS

Vanuit de wens om heel graag een eigen webshop te hebben om de opgedane e-commerce ervaring in de praktijk te brengen, is het idee van ‘De MuziekBox’ ontstaan. We (Miriam & Patrick) waren op zoek naar producten waar wij zelf enthousiast van werden en waarmee je ook een goed gevoel geeft. Dit zijn muziekdoosjes geworden!

Muziek doet iets met iedereen en bij een muziekdoosje heeft ook (bijna) iedereen wel warme gevoelens van vroeger. Of je had er zelf één op je slaapkamer of je kwam bij iemand die er één had waar je dan graag naar mocht kijken en luisteren. Dit maakt het dan ook een leuk cadeau om te geven, je geeft een herinnering.

Over ons

OVER MIRIAM

Ik ben de aanstichter van dit alles 😉. De wens voor een eigen webshop was zo groot dat ik Patrick erbij ingesleept heb. Het idee dat je mensen blij kan maken met een product waarvan jij het assortiment hebt samengesteld. En ik krijg energie van de afwisseling qua werkzaamheden, de marketing, de webshop verbeteren, het inpakken, het assortiment uitbreiden, het wegbrengen van de pakketjes etc.

Wat ik leuk vind
Muziekdoosjes zijn er in zoveel variaties dat het voor mij ook echt een plezier is om de leukste in te kopen bij allerlei groothandels. Waar word ik zelf blij van? Want dan zou ik het ook willen kopen voor iemand.

We blijven continue in ontwikkeling en breiden steeds meer ons assortiment uit. Ook maken we zoveel mogelijk productvideo’s zodat je precies weet hoe het muziekdoosje eruit ziet en klinkt voordat je het koopt.

Als er een bestelling binnenkomt kan ik niet wachten om daar een leuk pakketje van te maken. Het moet een feestje zijn om uit te pakken.

OVER PATRICK

Hoi! …en inderdaad, ik ben ook in Miriam’s avontuur meegegaan. Door haar enthousiasme zijn we vorig jaar op een zomeravond eens gaan brainstormen op zoek naar de vraag, met welke producten kunnen wij onze webshop vullen. Het was al vrij snel duidelijk dat we beide iets met muziek hadden, het sociaal moest zijn en een blijvende herinnering moest achterlaten. Ik weet nog wel dat we elkaar aankeken en het Eureka-moment hadden. Ja, muziekdoosjes! Want die zijn en blijven leuk voor elke leeftijd en doelgroep. 

Wij hopen dat jullie net zo’n big smile van onze muziekdoosjes krijgen als wij. 

Mijn favoriete muziekdoosjes

KOOP JE BIJ ONS EEN MUZIEKDOOSJE, DAN:

  • Weet je precies wat je koopt, door de productvideo’s.
  • Wordt het met liefde ingepakt.
  • Krijg je er een kaartje bij om iets leuks op te schrijven.
  • Reageren wij snel op mail, telefoon en whatsapp.

Hopelijk tot ziens!

Naar de webshop