OVER ONS

Vanuit de wens om een eigen webshop te hebben is het idee van de MuziekBox ontstaan. We waren op zoek naar een product waar wij zelf enthousiast van werden en waarmee je ook een goed gevoel geeft.

Muziek doet iets met iedereen en bij een muziekdoosje heeft ook (bijna) iedereen wel warme gevoelens van vroeger. Of je had er zelf één op je slaapkamer of je kwam bij iemand die er één had waar je dan graag naar mocht kijken en luisteren.

Over ons

OVER MIRIAM

Ik ben Miriam en woon samen met Patrick en onze zoon Jim in Huissen. Ik ben de aanstichter van dit alles 😉. De wens voor een eigen webshop was zo groot dat ik Patrick erbij ingesleept heb.

Wat ik leuk vind
Muziekdoosjes zijn er in zoveel soorten dat het voor mij ook echt een plezier is om de leukste in te kopen bij allerlei groothandels. Waar wordt ik zelf blij van? Want dan zou ik het ook willen kopen voor iemand.

We blijven continue in ontwikkeling, breiden ons assortiment uit en als er vraag naar is komen daar wellicht ook muziek mobielen voor baby’s bij.

Als er een bestelling binnenkomt kan ik niet wachten om daar een leuk pakketje van te maken. Ik hoop dat ik dat enthousiasme ook hou als er straks 100 pakketjes per dag uit gaan 😂

Mijn favoriete muziekdoosjes

OVER PATRICK

Hoi! …en inderdaad, ik ben ook in Miriam’s avontuur meegegaan. Door haar enthousiasme zijn we vorig jaar op een zomeravond eens gaan brainstormen op zoek naar de vraag, met welke producten kunnen wij onze webshop vullen. Het was al vrij snel duidelijk dat we beide iets met muziek hadden, het sociaal moest zijn en een blijvende herinnering moest achterlaten. Muzieknoot-sleutelhangers, vintage LP’s…nee…muziek..doosjes dan? Ik weet nog wel dat we elkaar aankeken en het Eureka-moment hadden. Ja, muziekdoosjes! Want die zijn en blijven leuk voor elke leeftijd en doelgroep. 

Wij hopen dat jullie net zo’n big smile van onze speeldoosjes krijgen als wij. 

Mijn favoriete muziekdoosjes