MUZIEK KNUFFFEL VOOR BABY

Een muziek knuffel kalmeert een baby en helpt ze om te ontspannen. Bij De MuziekBox vind je verschillende muziek knuffels voor baby's. Hang de knuffel aan de box, de kinderwagen of leg ze in het bedje. Ze kunnen er dan lekker mee knuffelen, spelen om vervolgens ermee in slaap te vallen.

Een muziek knuffel is ook een leuke manier om de baby te betrekken bij muziek en kan een vroege liefde voor muziek aanmoedigen.


RuSTIGE baby's DOOR EEN MUZIEK KNUFFEL

Baby's ontdekken graag en zijn met van alles bezig, óók tijdens het verschonen. De muziek en het bewegende koord van een muziek knuffel werkt goed om je baby rustig te krijgen op het aankleedkussen. De vrolijke kleuren en de melodieën maken dat het kleintje ernaar blijft kijken. Baby’s zijn gek op alles wat beweegt en geluid maakt.

MUZIEKKNUFFELS MET LABELTJES

Wist je dat baby's gek zijn op labeltjes? Ze zijn natuurlijk in hun 1e ontdekkingsfase en die labeltjes zijn dan precies klein genoeg om te kunnen pakken met hun vingertjes. Zo friemelen ze er een beetje aan en als ze dan ook nog verschillende kleurtjes hebben is het helemaal een lokkertje;-) Zo kunnen ze echt er een tijdje zoet mee zijn. 

De waardering van www.demuziekbox.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 237 reviews.
0