Juffen cadeau

ORIGINEEL JUFFEN CADEAU GEZOCHT? GEEF MUZIEK!

Het hele jaar zet de juf zich in voor je kind. Met eindeloos geduld en toewijding staat ze voor de klas. Dat verdient een mooi juffen cadeau.

Ze leert je kind nieuwe woorden, liefst met de juiste spelling. Waar Amerika ligt en hoe je een ruzie met een klasgenootje oplost. Zulke juffen wil je bedanken. Wat dacht je van muziek?

De MuziekBox heeft muziekdoosjes met verschillende melodieën, zo is er altijd wel een geschikt muziekdoosje als juffen cadeau. Denk bijvoorbeeld aan “Pipi Langkous”, “Over the rainbow” of “My girl”

Juffen cadeau

Maak het juffen cadeau compleet met een plankje

Het muziekdoosje kan je bevestigen op een houten plankje. Niet alleen komen de klanken nog beter tot zijn recht, je geeft ook een extra boodschap. We hebben een passende teksten op de houten plankjes. Deze selectie is zeer geschikt om het juffen cadeau af te maken:

Muziek om te ontspannen

Na een lange dag op school kan de juf echt wel wat ontspanning gebruiken, daarom is een muziekdoosje extra geschikt. Muziek zorgt voor een kalmerend effect. Bij het luisteren naar rustige muziek maakt je lichaam het gelukshormoon endorfine aan, waardoor de productie van het stresshormoon afneemt. De subtiele klank van het muziekdoosje maakt je vrolijk en ontspannen. En dat is precies wat de juf verdient.

Muziekdoosje: hèt juffen cadeau

Een muziekdoosje als cadeau is een blijvende herinnering. Je hoeft maar aan het slingertje te draaien en de mooiste klanken komen uit het muziekdoosje. Het muziekdoosje is gemaakt van metaal, de pinnetjes en reepjes bepalen de toon en het ritme waardoor de melodie afgespeeld wordt.

  • Wij monteren het muziekdoosje alvast voor je op het plankje.
  • Je krijgt een kaartje erbij om iets leuks op te schrijven of tekenen.

Ga naar het winkelmandje en controleer daar jouw originele cadeau. Voor €11,95.

Muziekdoosje: geschikt voor alle gelegenheden

Het muziekdoosje is niet alleen een leuk juffen cadeau. Het is uiteraard een origineel cadeau voor iedere leerkracht, dus ook een geslaagd meester cadeau. Of wat dacht je van een “dag van de leidster” cadeau voor de kinderopvang of de buitenschoolse opvang? Of voor de muziekjuf, of… nou ja, je merkt het al: muziek is altijd een goed cadeau. Je kan het geven op de verjaardag, of geef je het cadeau aan de juf aan het einde van het schooljaar. Alles is mogelijk, maar één ding is zeker: je laat zien dat er goed is nagedacht en met veel zorg is uitgezocht. Succes gegarandeerd.

alle kleine muziekdoosjes