MUZIEKDOOSJES KERST

Deze collectie muziekdoosjes zijn speciaal voor Kerst. Laat je verwonderen door de nostalgische klanken en sfeervolle melodieën die deze feestelijke periode nog magischer maken.

Kerst cadeaus

Bouw Je Eigen Kerstmagie

Wil je jouw eigen kerstwereld creëren? Ontdek onze bouwpakketjes waarmee je jouw eigen kersthuisje, kerstboom of zelfs een vrolijke kerstman kunt bouwen. Breng je creativiteit tot leven en geniet van de kerstmelodie terwijl je deze prachtige kunstwerkjes in elkaar zet.

-30%
Oorspronkelijke prijs was: €19,95.Huidige prijs is: €13,95.
Origineel cadeau

KLEIN MAAR FIJN; KIES EEN MELODIE  & EEN TEKSTPLANKJE

Onze kleine muziekdoosjes bezitten de onvergetelijke kerstmelodieën. Met een simpele draai aan het mechanisme geniet je van deze kerst deuntjes. Maak het nog specialer met de houten tekstplankjes die je erbij kunt bestellen.

DEZE MUZIEKDOOSJES ZIJN OOK LEUK VOOR  KERST

GENOEG INSPIRATIE GEKREGEN VOOR EEN MUZIEKDOOSJE VOOR KERST?

  • Muziekdoosjes worden geassocieerd met mooie herinneringen en emoties.

  • Een muziekdoosje is een bijzonder en persoonlijk cadeau.
  • Naast het afspelen van mooie muziek, is een muziekdoosje ook een decoratief item.

En… Hebben wij je kunnen inspireren? Al met al zijn muziekdoosjes meer dan alleen een kerstcadeau, ze zijn een bijzondere en betekenisvolle manier om iemand te verrassen.

Naast deze muziekdoosjes hebben wij ook muziekdoosjes, muziekknuffels en speeldoosjes voor volwassenen, baby’s en kinderen. Zo heb je altijd een leuk en origineel cadeau in elke situatie!

Alle muziekdoosjes