SIERADENDOOSJE MET MUZIEK

Een sieradendoosje met muziek is een geweldig cadeau om te geven of te ontvangen. Als je het sieradendoosje opwind aan de achterkant, begint het bij het openen van het doosje te spelen. Meestal is de melodie herkenbaar van een bekend klassiek stuk.

Naar de webshop
Speeldoosje Jungle met Zebra

Een sieradendoosje met muziek is een klein cadeau met een grote impact

Een sieradendoosje is een goede manier om je sieraden en andere persoonlijke dingen in te bewaren. Er zijn veel sieradendoosjes met muziek verkrijgbaar in verschillende vormen en stijlen. Niet alleen is het een mooie manier om je sieraden op te bergen, maar het is ook een leuke aanvulling op elke (kinder)kamer.

sieradendoosje met BALLERINA

Een sieradendoosje met de dansende ballerina is prachtig om je sieraden in op te bergen. Het doosje is gemaakt van stevig karton en is versierd met een kleurrijke afbeelding van een dansende ballerina. Aan de binnenkant kun je je kettingen, ringen en andere kleine sieraden in opbergen. Dit sieradendoosje zorgt voor een magische aanblik, als je het doosje openmaakt zal de ballerina gaan dansen op de muziek die uit het doosje komt. Dit doosje is niet alleen mooi om te zien, maar het is ook een leuk stukje decoratie om in de kinderkamer te hebben.

Naar muziekdoosjes met ballerina