Vaderdag cadeau

ORIGINEEL VADERDAG CADEAU GEZOCHT? GEEF MUZIEK!

Vier Vaderdag met een uniek cadeau dat de harten van muziekliefhebbers en vaders overal zal veroveren: een klein muziekdoosje met tijdloze melodieën. Deze muziekdoosjes zijn gevuld met geliefde deuntjes van iconische artiesten zoals The Beatles, Led Zeppelin, Wim Sonneveld, André Rieu en nog veel meer.

Verras je vader met de melodieën die hem dierbaar zijn. Laat hem wegdromen terwijl hij luistert naar de klassieke tonen van “Hey Jude” of “Stairway to Heaven”. Of misschien herinnert hij zich met een glimlach de vrolijke klanken van Wim Sonneveld’s “Het Dorp” of de betoverende melodieën van André Rieu’s viool.

Combineer het muziekdoosje met een houten plankje voor €11,95

Vaderdag cadeau

Maak het VADERDAG cadeau compleet met een plankje

Het muziekdoosje kan je bevestigen op een houten plankje. Niet alleen komen de klanken nog beter tot zijn recht, je geeft ook een extra boodschap. Het muziekdoosje kan heel eenvoudig op het plankje bevestigt worden. En dan hoef je alleen nog maar te draaien voor de muziek. We hebben een heel uitgebreid assortiment van houten plankjes. Deze selectie is zeer geschikt om het vaderdag cadeau af te maken:

Muziekdoosje: DÉ VADERDAG cadeautip

Dit betekenisvolle geschenk zal niet alleen herinneringen oproepen, maar ook een gevoel van verbondenheid en waardering creëren. Verras je vader op deze speciale dag met het kleine muziekdoosje en laat hem weten hoeveel hij voor je betekent. Met zijn geliefde melodieën zal dit cadeau een tijdloze herinnering worden aan jullie band en de muzikale momenten die jullie samen delen.

DIT ZIT BIJ HET VADERDAG CADEAU

  • Wij monteren het muziekdoosje alvast voor je op het plankje.
  • Je krijgt een kaartje erbij om iets leuks op te schrijven.
  • Het zit samen in een transparant zakje die je na het dichtplakken zo kan geven.

Ga naar het winkelmandje en controleer daar jouw originele cadeau. Voor maar €11,95.

Juffendag cadeau