Een speeldoosje; Het ideale cadeau voor een meisje van 4 jaar

Cadeau voor meisje van 4 jaar

Ben je op zoek naar een cadeau voor een meisje van 4 jaar? Is ze echt een meisje meisje en dol op poppen, prinsessen, kleding, make-up en sieraden?

Heb je dan al eens gedacht aan een sieradendoosje / speeldoosje met muziek. Je ziet er vast één voor je nu he? Bijvoorbeeld een ballerina die rondjes draait. Merk je ook dat je daar gelijk ook een fijne herinnering naar boven komt of een warm gevoel? Want ook al heb je zelf geen speeldoosje gehad vroeger en was vast wel een vriendinnetje of bijv. een oma die er één had en daar heel zuinig op was. Je mocht er heel af en toe even in kijken…

Verschillende sieradendoosjes met muziek

Meisjes van 4 zijn vaak bezig met rollenspellen en zich verkleden. Dan zijn ze een prinses en dan weer een zeemeermin 😊 Alles volop met accessoires, denk aan ringetjes, armbanden en kettingen. Al deze leuke kindersieraden kunnen mooi opgeborgen worden in een sieradendoosje.

Bij het openen van zo’n sieradendoosje hoor je de muziek en zie je een ronddraaiende eenhoorn, prinses of ballerina en dan is het toch compleet. Je ziet haar ogen twinkelen en heel even wil je ook weer zo klein zijn. Op gaan in het moment en dagdromen hoe het zou zijn om die ballerina te zijn. Het ideale cadeau toch?

Top 5 speeldoosjes als cadeau voor een meisje van 4 jaar

Voor elk meisje zit er wel een speeldoosje tussen, we zetten de top 5 best verkochte sieradendoosjes op een rijtje:

1. Speeldoosje Pieter Konijn Hart

Vrolijk sieradendoosje in een vorm van een hart met op de voorkant Pieter Konijn en zijn moeder. Aan de binnenkant bekleed met zacht roze velours.

Speeldoosje pieter konijn

2. Speeldoosje met Ballerina – Blauw

Een magisch sieradendoosje met op de voorkant een ballerina die danst in de sterrenstof en aan de binnenkant is deze bekleed met blauw velours.

Speeldoosje ballerina

3. Speeldoosje met Ballerina – Vogels

Op dit sieradendoosje fladderen overal vogels en is aan de binnenkant bekleed met zacht roze velours. Dit speeldoosje heeft een extra lade.

Speeldoosje ballerina

4. Speeldoosje met Prinses

Deze mooie prinses in het sieradendoosje knalt er mooi uit door het blauwe velours. Een vrolijke print van de natuur maakt dit doosje helemaal af. Je kunt allerlei verhalen bedenken rondom deze print van de prinses en de kikker.

Speeldoosje prinses

5. Speeldoosje met Katten

Met dit sieradendoosje in katten thema heeft een kind een prachtige accessoire bij de hand om sieraden in op te bergen.

Speeldoosje katten

Overtuigd om een speeldoosje te geven als cadeau voor een meisje van 4 jaar?
We hebben nog meer sieradendoosjes met muziek, bekijk ons volledige aanbod.

Alle speeldoosjes
De waardering van www.demuziekbox.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 209 reviews.
0