Sinterklaas cadeau tips voor volwassenen

Sinterklaas cadeau tips voor volwassenen

Waarschijnlijk komt je dit wel bekend voor. December komt weer in zicht, Sinterklaas is al in het land. Pakjesavond staat voor de deur en je hebt nog geen idee wat er nu weer in de zak van de Sint moet. Je bent op zoek naar Sinterklaas cadeau tips voor volwassenen. Natuurlijk een chocoladeletter en wat pepernoten maar om nu weer een paar sokken en een geurtje te doen, nee… het is tijd voor wat anders. Bijvoorbeeld een muzikale pakjesavond! 

Kleine Sinterklaas cadeautjes voor volwassenen

De MuziekBox heeft veel leuke muziekdoosjes, draaiorgeltjes en speeldoosjes. Nu denk je vast ‘muziekdoosjes zijn toch voor kinderen’? Maar het tegendeel is waar want volwassenen kunnen dit soort cadeautjes juist erg waarderen. De melodie is vaak herkenbaar en geeft een zekere rust, even alleen in het moment zijn. Belangrijk in deze tijden!

Gepersonaliseerd Sinterklaas cadeautje

Hoe leuk is het om een klein Sinterklaas cadeautje in de vorm van een speelorgeltje te geven die je kunt monteren op een gepersonaliseerd plankje.
  • Meer dan 15 soorten tekst-plankjes zoals ‘Ik denk aan je’, ‘Dikke knuffel’ of ‘Goed gedaan!’
  • Muziekorgeltjes met 14 soorten melodieën, van ‘Let it Be’ of ‘Stairway to Heaven’ tot ‘What a wonderful world’ en ‘My Way’

Natuurlijk kun je de muziekdoosjes los kopen, maar als je ze monteert op het plankje (wij hebben er al gaatjes in gemaakt) dan versterk je het geluid. Dus ben je op zoek naar kleine Sinterklaas cadeautjes, dan is dit een origineel en betaalbaar cadeau!

Muziekdoosje Samenstellen
Sinterklaascadeau

Geef een miniatuur muziekdoosjes met Sinterklaas

Wil je een nog kleiner muzikaal Sinterklaas cadeau geven? Maar dan letterlijk, we hebben iets bijzonders voor 5 december. Kleine, handgemaakte muziekdoosjes van Kordula en Ronald Graupner. Houten speelgoedmakers uit het Saksische Erzgebirge. Niet groter dan een tennisbal, maar vol met kleine details. Gemaakt van denne- en esdoorn en ze bevatten tot wel 50 onderdelen.

Luister naar de melodie en kijk hoe de bovenkant vrolijk ronddraait. Je hebt keuze uit de miniaturen ‘Kikkerprins’, ‘Slaapliedje’, ‘Sneeuwpop’ of ‘Hans Geluk’. 

Nostaligische muziekdoosjes voor volwassenen

Nu we toch bezig zijn met een muzikale Sinterklaasavond, de MuziekBox heeft nog veel meer originele muziekdoosjes voor volwassenen. Speciale uitvoeringen, rustgevende melodieën… echt een cadeau in deze hectische tijden. Zo kun je bijvoorbeeld opa of oma erg blij maken met een nostalgisch muziekcarrousel. Van die kleurrijke kermiscarrousels van vroeger waar je in of op kon zitten. Die belevenis kun je ze nu geven met onze Paardencarrousel. Een vrolijk ontwerp met en een nostalgische melodie!

Chique Sinterklaas cadeaus voor volwassenen

Leuk allemaal die, kleine doosjes of zo’n Paardencarrousel maar wat als de Sint iets bijzonders wil geven. Iets wat volledig met de hand gemaakt, een stukje muzikale kunst bijvoorbeeld. Dan heeft de MuziekBox echt iets bijzonders! 2 soorten muziekdozen die in Berlijn zijn vervaardigd van eiken- of beukenhout door het designers’ brand Siebensachen by Adam+Harborth. Grote muziekdozen die met een messing of koperen sleutel zijn mooie melodie prijsgeeft. Niet alleen mooi om naar te luisteren, maar ook om naar te kijken. Wij noemen het muziekkunst.

Blijvende herinneringen

Al deze kleine Sinterklaas cadeau tips voor volwassenen zijn blijvende herinneringen. Een speeldoosje bewaar je altijd, het zijn bijzondere cadeaus. Misschien kreeg je vroeger er zelf wel één cadeau? Ze zijn er in de leukste vormen en figuren. En dan de verleiding natuurlijk om ze op te draaien om te ontdekken welke melodieën er uit komen. Herinneringen in een muziekdoosjes… wie wordt er niet vrolijk van? Sinterklaas in ieder geval wel!

muziekdoosjes voor volwassenen