Sinterklaas cadeau tips voor volwassenen

Sinterklaas cadeau tips voor volwassenen

Waarschijnlijk komt je dit wel bekend voor. December komt weer in zicht, Sinterklaas is al in het land. Pakjesavond staat voor de deur en je hebt nog geen idee wat er nu weer in de zak van de Sint moet. Je bent op zoek naar Sinterklaas cadeau tips voor volwassenen. Natuurlijk een chocoladeletter en wat pepernoten maar om nu weer een paar sokken en een geurtje te doen, nee… het is tijd voor wat anders. Bijvoorbeeld een muzikale pakjesavond! 

Kleine Sinterklaas cadeautjes voor volwassenen

De MuziekBox heeft veel leuke muziekdoosjes, draaiorgeltjes en speeldoosjes. Nu denk je vast ‘muziekdoosjes zijn toch voor kinderen’? Maar het tegendeel is waar want volwassenen kunnen dit soort cadeautjes juist erg waarderen. De melodie is vaak herkenbaar en geeft een zekere rust, even alleen in het moment zijn. Belangrijk in deze tijden!

Gepersonaliseerd Sinterklaas cadeautje

Hoe leuk is het om een klein Sinterklaas cadeautje in de vorm van een speelorgeltje te geven die je kunt monteren op een gepersonaliseerd plankje.
  • Vele soorten tekst-plankjes zoals ‘Ik denk aan je’, ‘Dikke knuffel’ of ‘Goed gedaan!’
  • Muziekorgeltjes met meerder soorten melodieën, van ‘Let it Be’ of ‘Stairway to Heaven’ tot ‘What a wonderful world’ en ‘My Way’

Natuurlijk kun je de muziekdoosjes los kopen, maar als je ze monteert op het plankje (wij hebben er al gaatjes in gemaakt) dan versterk je het geluid. Dus ben je op zoek naar kleine Sinterklaas cadeautjes, dan is dit een origineel en betaalbaar cadeau!

Muziekdoosje Samenstellen
Origineel cadeau

Geef een presse papier muziekdoos

Wil je een nog kleiner muzikaal Sinterklaas cadeau geven? Maar dan letterlijk, we hebben iets bijzonders voor 5 december. Wij hebben een muziekdoos die perfect past bij een ieders smaak en stijl. Ideaal voor je oma, moeder, tante, vriendin of zus.

Presse Papiers zijn niet alleen praktisch en mooi. Het zijn tijdloze stukken die zowel functioneel als decoratief zijn, en die een speciale betekenis kunnen hebben voor degenen die ze bezitten of ontvangen.

Chique Sinterklaas cadeaus voor volwassenen

Leuk allemaal die, kleine doosjes of zo’n Paardencarrousel maar wat als de Sint iets bijzonders wil geven. Iets wat volledig met de hand gemaakt, een stukje muzikale kunst bijvoorbeeld. Dan heeft de MuziekBox echt iets bijzonders! 2 soorten muziekdozen die in Berlijn zijn vervaardigd van eiken- of beukenhout door het designers’ brand Siebensachen by Adam+Harborth. Grote muziekdozen die met een messing of koperen sleutel zijn mooie melodie prijsgeeft. Niet alleen mooi om naar te luisteren, maar ook om naar te kijken. Wij noemen het muziekkunst.

Blijvende herinneringen

Al deze kleine Sinterklaas cadeau tips voor volwassenen zijn blijvende herinneringen. Een speeldoosje bewaar je altijd, het zijn bijzondere cadeaus. Misschien kreeg je vroeger er zelf wel één cadeau? Ze zijn er in de leukste vormen en figuren. En dan de verleiding natuurlijk om ze op te draaien om te ontdekken welke melodieën er uit komen. Herinneringen in een muziekdoosjes… wie wordt er niet vrolijk van? Sinterklaas in ieder geval wel!

muziekdoosjes voor volwassenen
De waardering van www.demuziekbox.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 209 reviews.
0